Шпiталь душ

                Анёлу-захавальніку
               
Увечар скончылась набажэнства,
Вернiки сышлi ад размовы анёлаў,
Ад малітваў аб вечнам блажэнстве:
Заўтра iсцi на працу цi у школу.
Ад вечнага да зямнога за паўгадзiны,
Да справ зямных на зямным абшары
У некага келiх,  спрау паўтузiна -
У iншага ды аб адпачынке мары
А Вечнасць чакае яшчэ за парогам,
Анёлы скажуць: Цябе чакалi!
Яны недзе тут, за ближэйшым рогам,
У невялiчкiм душ вечных шпiталi.


Рецензии
Здравствуйте!

Хочу, чтобы Вы ознакомились с творчеством этого автора
http://krismonstr.livejournal.com

Сергей Кузин Киев   01.02.2018 17:50     Заявить о нарушении
Здравствуйте!

Посмотрю.

Роман Цимберов   01.02.2018 19:31   Заявить о нарушении