Спадок землi..

Краю мій краю, лани, полонини..
гори в лісах та річок колорит..
все це Черкащини величини..
спадок землі, спадок пам'ятних днин..

Скільки історій віка накопичили..
з давніх давен нам малюють буття..
скільки в землі цій героїв почили..
щоб процвітало на ній майбуття..

І ось тепер по стежинам історії..
ми знов йдемо поглинаючи час..
нам сповідають історію скіфів..
що крізь віка досягнула до нас..

Кожен куточок на мапі Черкащини..
та й України-це є джерело..
повне історій, героїв та спогадів..
які маєм знати і пам'ятати,
               бо це все було..

То ж приїздіть, завітайте в Черкаси..
в Думанцях вас вже чекають щомить..
там вас зустрінуть, як в рідній хатині..
все навкруги душу вам полонить..

Там неможливо повітрям надихатись..
з подихом ми поглинаєм буття..
переживаєм історію часу..
спогади, сльози і серцебиття..

Це так війна залишила рубці нам..
в душах, серцях, на землі і під нею..
щоб віддавали шану героям..
пишалися щиро землею своєю..


Рецензии