Лети

Лети моя ластівко вдалі,
Туди де залишу печаль.
Обійду навколо придання,
Розвіється вітер кохань.

Розімкнеться коло роптання,
Усміхнеться сонця строка.
Таемні усі побажання,
Залишать свої табеля.

Скупається рано дівчина,
В прозорім,свіженім ставку.
Прольє долю талої хвилі,
Залише хустину вогку.


Рецензии