Чи може хто кохання пояснити

Чи може хто кохання пояснити?
Чи може хто кохання зрозуміть?
Це вище нас нам це не зрозуміти,
Кохання  можна  лише пережить.
Кохання не підкорене моралі,
Не підлягає розуму воно,
Воно іде само в душевні далі,
На наше серце діє як вино.
Хміліючи, кудись зникає розум,
Віддаючись прекрасним почуттям.
Ми відкидаємо життєву прозу,
Закохані, милуємось життям.


Рецензии