Минулого затертий знак

Чи я кохав, і сам не знаю,
Мені здавалося що так,
Та те що видавалось раєм,
Минулого затертий знак.

Знесилились тони  яскраві,
Під натиском буремних днів,
Не клекотять уже мов лава,
Ті почуття що я горів.

Все рідше витікає слово,
 З замуленого джерела,
Лиш по ночами питає знову,
Чи ти була ,чи не була.


Рецензии