Палёт кахання

Палёт кахання ёсць высокi,
Значна вышэй i аблокаў,
Але, калі не робяць крокi,
На шыю вяжацца удаў,

Не дадзена душы умення
За тішыню здрадзіць любоў
Праводзячы і другi дзень я
Спадзяюсь, што астыне кроў..

Страшыць мяне гэта iмгненне,
Калі ўжо крылы не нясуць,
I на душы маёй паленне,
Чаму навекi бы заснуць...

08.07.17.


Рецензии