Ружа

     Любоў без права на адказ,
   Надзеi на ўзаемнасць.
 Фальшивых i пяшчотных фраз
Такіх, што вам не снілась.

Бурштынам час застыў даўно
 І ў камені я муха,
  Заціснутая я жыўцом,
    Мне не хапае духу.

   Падпаліць Сонца востры лёд,   
  Вода напоiць зямлю.
 Банальна пачаты палёт
   Скончу як можна смела.

Любоў без права на любоў
Зноў раздзiрае душу.
  Там кроплями пральецца кроў   
 I нагадае ружу.

07.07.17.


Рецензии