Птахи пiд дахами

Безхмарне небо. Під дахами птахи
своїх голодних живлять пташенят.
Стискає горло наче цельсій магми -
Вже досить! Врешті, що за дикий лад.

І скільки можна мріять неминучому
у пошуках любові навіки.
А чи пташиной краще, щоб не мучалась?
Пурх. Полетіла. Хочеш то лови ...

Пір'їнка ніжна, мовби білим човником,
До рук припала заразом мені.
І безголоса я співаю солодко,
наче струна, ти спробуй, доторкнись...

06.07.17.


Рецензии