Я в песню...

Я в пісню, коханий, складу наші долі.
Де музика гарна й слова.
Всі мрії свої відпущу в ній на  волю.
Най пісня не буде сумна.

Життя на щасливий танок перетворю.
Най такт відбивають серця.
Для тебе, коханий, любов в нім відтворю.
Танок най буде без кінця.

Най пісня кохання над нами лунає.
Дві долі зійшлися в одну.
Аби був ти  поряд, і най час спливає.
А нам залишає весну.

На казку я наші життя перетворю
Най казці не буде кінця.
Кохаю тебе Знову й знову повторю.
Нехай шаленіють серця.


Рецензии