Балдай татли Изашканы сёзлери

Балдай татли Изашканы сёзлери,
Нюр чачгъандай юрегимни тёрюне.
Берекетли, ачыкъ къарай гёзлери,
Насип, ниъмат явагъандай гёрюне.

Къумукъ тилни билемен деп ойлайман,
Гючюм етмей сыйлы сёзюмню айтма.
Алгъыш тилей сатырларым кюйлеймен,
Юрек толгъан сырларым сагъа ачма.

Уллу насип яшавумда сен баргъа,
Къуванчымны йырлатагъандай аргъан.
Чечекленсин нюр явгъандай яшавунг,
Насип, савлукъ, узакъ оьмюр ёравум!!!

Посвящена:Гуле Минатуллаевой


Рецензии
Спасибо братишка.Горжусь твоим талантом

Гуля Минатулаева   19.07.2017 01:30     Заявить о нарушении