Грала Нина свята чы дэ на лютни Тыляткам

Вы не знаете, кто я. І не нада. Не нада.
Я вобщэ не художнік. І зу7 даж не ГраНін.
Только вот шо я понял: мні ужэ бы дівносто.
І такые жа ямкы у мынэ, бы... в Манэ З.

Я ны радуюсь жызні. Жызь, вона, бы жылізко.
Ты но выбыj свіj пыл дэ, дэ зу7 ныпо3бно.
А ведь был я чорть відь ек навыть, о, знаменітыj!
І смыевся з усіх но... чы с сыбэ чащіj, быдло?

Шо? Ля вам тэ обідно? А! Ну-да, мы ны звіры j.
Бо якы дэ в фашыстыj шэ вам зіркы, дывы но.
Астралогія ж лож но. Да і всякі там чысла.
А Чыслом, между прочым, создан БогОМ Сам Світ.

Вот мы і прытушылы гонды лемпу ув жыдкость:
Нада большаj жа світу по3бляты в гамнішак.
Ібо как это – лямпа, да і шэ і стояча –
Ны згарае ныкак вуш. Даj ведь быцям качанчыц.

І мы, да, но j куплялы б у ва лыбістых сало.
От я еблыко ззів жэ. А ны шось очухрав, га?
Гэ! Дак Польша-то ворог важ ужа і Расеі.
А тым болеj нам, белкам, трэ хоть дусту ву рыло.

Ах, шоб лопнулы вы вжэ! Тыjі, шо, бы горылы!
Ну, од завісті вашыj. Раз мы вам но мышата.
І чы jду я во разОМ уж і с мёртвымы в ГамБурзь.
Супроть сук сферх-глобальных, шо вэсь мір влад затрахалы.

Га! А! В ніс вам бык газыj! Шо во тут у ва падлыj.
Вы б открылы і гокна навыть настыж в сторожцы.
Гаспада ва у фраках! Вы щэ там засідаjім?
Ну, то вбачым, шо взавтра на полях вашых гахнэ.

Шэ ж замало смытаны наробылы заразы.
Бо зь нізя самоквасаф. Трэ  коп тфорох ціпа зе.
Так, ну, с біосы-бякы. Шоб жывіт ты хватав аж.
От как мы отдыхаем тута во ж пада Ляскавіч.

...вот яка посылинка у мынэ гонДы во!
БуКвы гэты, шо, липшы? Лясны вас гонды Кот!
То пышы вжэ, шо хоч з языка моЕво з.
Нина свента 100йить на Дозоры Веков. И... чукрае блинов.


Рецензии