Тебе шукала я завсiди

Тебе шукала я завсіди,
І постать бачила у сні,
Прохідка наша під світилом…
Чекала, важила зі слів!

Тебе шукала в колотнечі,
Дощами, ливнями в саду
У гамірі міському течій,
У зюйді, і у серці, тут...

Я вірила,- пітьмой прощання
Світанок стане у краю,
Коли на двох планетах станом
Примкне рука до твоїх рук…

Та щастя лейби заблукало.
Та де? Скажи мені, мій друг
Шукати де любов я маю
І чи я стріну її тут?..

04.07.17.


Рецензии