***

Стомилась сміятись
     і скімлить набридло,
Всередині наче 
     чогось вже й не видно.
Порожньо на місці
     де пісня лилася,
Із котрою разом
     мені було класно...

Спустошення,
        сухість,
          та вже прохолода...
Мені те не треба
     на інше не згодна.

04.07.17.


Рецензии