Вже не кохаю...

Вже не кохаю, чуєш, не кохаю.
Раптово обірвалася струна.
Ти не зачепиш більше своїм станом,
Не бродить божевілля у стінах.

За вікнами тупочеться негода,
Я чую грохіт липня об ріллю.
Пішла любов, і мов жалкує хто там,
Впускає дощик сльози на траву.

Вже відпалала, любий мій голубчик...
Остиглий попіл змоче сильний  град.
Даремні всі слова; о, неминуче
Мені б краплиной стати на вустах.

Самотній вітер над степами
свище
Про почуття застиглі у часу.
Немає вороття, згоряють свічі
І байдуже хто винен: вже не суть!

Немовби щось зім'ялось, надломилось...
За двох жили душою одного.
Кохання відійшло, що ми гляділи,
І вже не вернеш ти нашу любов!

04.07.17.


Рецензии