КЪарлыгъачлар

КЪарлыгъачлар уча бизден кёклеге,
Тамашагъа къаратдырып оьзлеге.
КЪыш гиргенде исси якълагъа къача,
Язбаш гелсе чарнап юрекни ача!

Сюйген досну гёнгюн алып йырласа,
Шыбышлайгъан сюювюне тынгласа,
Сюйген дослар къарлыгъачлагъа ошар,
Насип толгъан сююв ожакъда яшар!!!


Рецензии