Азиз досум

Бавда оьсген залим емиш терекдей,
Яшав бизин бу дюньягъа яратгъан.
Эки сюйген бир-биревге герек деп,
Гюнеш бизге шавлаларын къаратгъан.

Бав терекде емишлерин савгъатлап,
Ожагъыма шатлыкъ, татывлукъ чачгъан.
Яратгъаным сени магъа суратлап,
Аллагьымны языву гёнгюм ачгъан.

Азиз досум сен-сен мени герегим,
Бавну ичинде оьсген емиш терегим.
Ожагъымны чечек ачагъан гюлю,
Юрегимни йырлатагъан бюлбюлю!

Авлетлерим ожагъымны ниъматы,
Юрегиме насип шавла яшната.
Тамурларынг сюювюмню загьматы,
Яшав ёлну мени булан узата.


Рецензии