Моя рiдна земля

Моя рiдна земля,
Моя дивна краi'на,
Ты Вiдчизна моя,
Незалэжна,эдина,
Грiють верце Днiпра,
Львiв, Донецьк i Карпати,
На душi так тепло,
Ти зi мной, моя мати.

   Ти надiя моя,
   Ти моя батькiвшiна,
   Моя рiдна земля,
   Розквiтай, Украi'на.

Моя рiдна земля,
Моя вiльна краi'на,
Волошковi поля
I червона калина.
Менi  душу зiгрiв
Пролинь сонця на небi,
Як до любих батькiв
Повертаюсь до тебе.

Моя рiдна земля,
Матинко - Украi'на,
Чарiвниця моя,
Незалэжна,эдина.
Ти Вiдчизна моя
З незвичайной судьбою,
моя рiдна земля,
Я пишаюсь тобою.

 


Рецензии