***

ХХХ

Мен келирме санга, келирме...
Бир кесекден, заман озгъанлай!
Жюрегим тынчайса жетерме,
Мен келирме санга, келирме...
Заман хатерсизди, билеме
Ашыгъып барырма чапханлай,
Мен келирме санга, келирме...
Шошчукъ, узакъ жолунгу марай.

Байтугъанланы Исмаил


Рецензии