Я вже не той

                Я вже не той.

                Я вже не той,я вже не той,
                Я вже  не той,що міг прожить без мами.
                Я  вже не той,я вже  не той,
                Я  полюбив її без тями.

                Та й край свій рідний,було,покинув
                Я вже не той,кажу я вам,
                Було,казав-не хочу,кинув
                Я тим зневірився словам.

                Я солов’їну бачу мову
                Цвірінькання я чую горобця,
                Та мамину тоді розмову
                Не вислухав,на жаль,я до кінця.

                Я так кажу,тай б’юся в груди
                В той час не думав,не гадав,
                Та зрозумів давно я,люди,
                Що шкоди сам собі завдав.

                Я вже не той,я знаю, ненько,
                Так хочеться до вас в хатину.
                Тобі кажу,моя рідненька,
                Я так люблю свою родину.

                А Випханка,вкраїнський край,
                Як не любить країну-неньку.
                Несися,пісне,в зелен-гай,
                Тебе люблю,моя рідненька.

                30.05.2017р.
                Випханка-вулиця с.Прибилів.   


Рецензии
Здравствуйте, глубокоуважаемый Владимир!
Повзрослели, познали жизнь, познали
главное в жизни!

Счастья Вам, дорогой, и гармонии со всем Миром!

С уважением к Вам и симпатией - Д.

Дарья Михаиловна Майская   25.08.2017 16:35     Заявить о нарушении
Куда деваться.Доброго дня,Дарья Михаиловна.Конечно же повзрослел и не только.Благодарю за настроение,поэтессо.Успехов Вам.

Владимир Олийнык   25.08.2017 17:39   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.