Ранящий край

Do you remember how you were so closely
What could we hurt about all the edges?
And our souls have fallen even so low and slowly,
That we are carried nearby by no earth,
life correspondences..
And sparks
so stridently burn in a slip
our acts
Also threaten
to incinerate all letters
Souls which burn. You are the poison.
Or that's me. Is the toxic.

Ты помнишь, как ты был так близко,
Что мы смогли опечься о края?
И наши души пали аж настолько низко,
Что нас не носит рядом ни земля,
Ни переписки бытия. . 
И искры
Так пронзительно горят
В описке
Наших поступков и грозят
Испепелить все письма
Душ, которые горят. Ты - яд.
Или я яд..**


Рецензии