С Днём Рождения! на румынском языке

Daca viata-si schimba spectrul,
Inspre proza de la poiezie,
Mai pastram inca accentul,
Din dulcea copilarie.

Chear de-n suflet tainuim,
Veselia sau tristetea,
Noi din suflet multumim,
Anilor din tinerete.

Glumind, viata iar ne minte,
Furandu-ne ce-avem mai drag,
Si cand ne luam aminte,
Ne trezim cu toamna-n prag.

Nu ofta,nu te-ntrista,
Pentru anii ce-au trecut,
Anii care-s inainte,
Sunt mai dulci si cu belsug.

Ai alaturea de tine,
Ca din cer doi ingerasi,
Doua suflete virgine,
Scumpa fiica,feciorasul.

Ce-a mai mare bucurie,
Odorasii tai iubiti,
Stiu ca totul ai sa faci,
Ca sa-ti fie fericiti.

Ai a scrie atatea pagini,
Si-nca multe de-mplinit,
Cerul este fara margini,
Sufletul ti-e infinit.

Sa ai de toate-n viata parte,
De vise mari si inima cu foc,
Iar soarta darnic sa-ti imparta,
Fideli prieteni,mult noroc.

Multi ani in fericire,
Ani multi si implinire,
De vise si sperante,
La tot ce iti doresti in viata!

Anton Barbu (Anatolie Uncu) 21.06.2009


Рецензии