Я маю кого прощати

Я маю кого прощати.
Нехай і давно минуло.
Їм зрадить, як спити чаю,
А втім на душі моїй мулом -
Прощаю не правду від тиску,
Блукає по сходах буття що –
Й життя їм, як зрада, пайдилась.
А я все прощаю пропащим! 

02.07.17.


Рецензии