Згадай

Коли навколо тільки тиша,
Коли за вікнами зима.
Коли ти мерзнеш в свому ліжку,
Згадай мене, Ти не сама.

Згадай як я тебе кохаю,
Згадай і посмішку мою,
Що на моєм обличчі сяє
Коли тебе я обійму.

Згадай як я тебе цілую,
Згадай тепло, від моїх губ.
Згадай як поряд засинаю,
Згадай як я тебе люблю.


Рецензии