Я чекатиму ск льки потр бно

Я чекатиму скільки потрібно,
Лиш скажи мені просто "Чекай".
Я до смерті тебе любитиму,
Тільки, ти шанс мені дай.

Я за тебе в вогонь у воду,
Я для тебе зірку з небес.
Я із смертю готовий боротися,
Лиш надію дай, що є сенс.

Я вірші тобі даруватиму,
Найщиріші свої слова.
Я до смерті тебе любитиму,
Тільки, ти шанс мені дай


Рецензии