Об йми мене

Обійми мене,
Полетимо.
І здіймемося над дахами,
Дістанемо зірки  руками.
Лиш обійми,
І я навчу тебе літати.
Не важко,
Потрібно лише обійняти.
Ти обійми,
Вже досить болю і розлуки.
Лиш простягни до мене руки.
І обійми,
Полетимо.
Не бійся, точно не впадемо,
На нас чека бескрайне небо.
Де ми у двох,
І лише зорі нам співають.
Ти обійми,
Бо небо нас чекає.


Рецензии