На веснi в садочку

В ботанічному садочку
Все квітує на весні,
Там вишивану сорочку
Дарувала ти мені.

Признавалися в любові
Й цілувалися тоді,
Вже побратися готові
Як щасливі й молоді.

І вже мріяли як разом
Проживемо все життя,
Що наладимо із часом
І заможнеє буття.

Ти ж пішла від нас раптово,
Небо плакало і я,
Не забуду твоє слово,
Я кохаю, я твоя.

В ботанічному садочку
Нині я вже не ходжу,
А вишивану сорочку
Із любов[‘ю я ношу.
01.07.17..
 


Рецензии