Тирса

Коли в степу
ся голосиста тирса
ця ковила
тче волосисто-голосиста
ми в творчості йдем
із своїх могил
хрест проситься з могили
коли світ квилить


як більш ніхто —
глибинних прірв не перескочить
і навіть
день корінь життя свій сточить
коли ізнаджуючись
вигорять всі очі
тільки Бог — і творчість
єсть тільки Бог і
творчість


Ось як любов із зрящої
Марії —
покине рів
і кладе кладку пандемії
я люблю так
що вже немає сили
то в тиші
любов квилить —
душам квилить…


— Я вибачаюсь: Альфу й Омегу —
ви просили?

27.11.2009


Рецензии