Твiй подих чую

Твій подих чую в себе на вустах,
Твій голос, красномовні речі,
Тремтить рука... А ще,  можливо, страх...
За зустрічі з тобою в колотнечі.

Я так боюся, що усе мара,
Що не побачу більше твої плечі,
Нехай наразі я в твоїх руках,
Мене лякає сутінок і вечір ...

- Ми лишимо всі справи хай на потім!?
Побудь зі мной!
                Тебе благаю я...
                Лишися!..
Все хай буде не сьогодні?.. Я тямлю... Отже, страх
обох пройняв...

01.07.17.


Рецензии