Душа желает...

Душа желает на Мальдивы
Сердце на Ямайку
Глазкам хочется японку
Но снится мне китайка!
Но как вспомню переезды
Да все перелёты
Отпадает двигать попой
Чё то неохота!
Полечу у Коломию
Злiтаю до Львова
Хай простить менi мiй Боже
Та Петя I  Вова!!! ))
Най захочу українку
Заїду в Полтаву
Варенички їсти з сиром
Галушки в сметанi!
Борщ наваристий з шкварками
Кварту самогону!
Не хочу я на Багами
Краще буду вдома!!! )))
Моя файна українка
Часник сало цибуля
Ще й у лазнi потруть спинку 
Оксанка й Беруля!!! )))
   30 июня 2017 год
   Виктор  Симоненко   
  Пiсня  з  витребеньками      


Рецензии