Эх, сандугачым Эх, соловей

Иртэ белэн жырларына, уянам мин шатланып:
Сандугачым жырлап йори уз моннарын таратып.
Мина кушылып жырла ди сыман, яна кон булганга,
Аны исэн- сау уяна алып каршы алалганга.
Эх сандугачым жырласы, жырларыннан нур тулсын.
жырлар белэн, жырлар белэн
жиребез якты булсын.
Бэхет- шатлык, мэхэббэт
Горлэп типсен тик йорэк
Язмышларыбыз балкысын,
Тагын да матурлансын.
Сэгать уникелэр житэ син хаман сайрыйсын, кунелемне жырлар белэн иртэннэн ук назлыйсын.
Сина кушылып жырлап калам мин бугенге кондэ.
Ботен монны жиргэ таратып жырлыйк эйдэ бергэ.


Рецензии