Олiгархат

Республіка Олігархат
Існує в нашій Україні,
А нашу людність небагату
Тримають в бідності вже нині.

Владарювати їм так краще,
Купують бідний люд за гроші,
До влади вибере їх завше
За обіцяночки хороші.

Невже такі ми не розумні,
Що продаємось олігархам,
Це визиває в мене сумнів,
Бо мріють наші люди гарно.

Терпімо трохи ще цю владу,
А там заможно заживемо,
Залишимо Європу ззаду,
А край наш раєм назовемо.
30.06.17.

 
               


Рецензии