Батьковi

«Життя прожить – не поле перейти»;
І дуже важко так буває часом
Ти розумієш – інший шлях вже не найти,
І молоде вино не стане квасом.

Роки пройшли, багаття відгоріли.
Ти на землі залишив добрий слід:
Є в тебе діти й батьківські могили,
І не один у тебе є сусід.

Не дивлячись на різні перепони,
До мрії все ж ти торував свій шлях,
Хоч поперек були і люди, і закони.
А ти до них не ставився ніяк.
__________
Сьгодні я у віці свого батька,
Коли земний свій  шлях він завершив.
І поки в мене є рюкзак і є палатка –
То світ вивчати в мене хватить сил!

Одеса 27.06.2017р.


Рецензии