Весна у Парижi

В'ються на деревах лози квітів -
Серпантин відродження пори.
Всі трави легко зеленню повиті
І цвітом дивним мерехтять вони.

Сплітаються тепер лиш чари ночі
З серцями юними палких людей.
Тут статні хлопці і марева дівочі
Герцюють разом й грає соловей.

Під цвітом липи, шелестом листви
На заквітчаній землі, серед троянд
У гарнім танці закружилися вони
Біля місця, яким кличуть фолінт.

І так у присмерку, у абсолютній тиші
Розквітнула весна в сонливому Парижі.


Рецензии