Труд бизнесмена

Труд бізнесмена

(Сонет)

Доволі!Бізнесмен же не поміщик.
Умілець він і трудівник великий.
То чом невмілий, ниций і безликий
його словами злісними періщить?

Радянський рот розявивши, як кліщі,
чи бач, аж надривається від крику.
Роз’ївши на крадіжках п’яну пику,
впихає в день сьогоднішній тодішнє.

Зрівнялівки колишньої не буде,
щоб тішилися тим народні маси
й за спинами за їхніми тим часом
розкошували керівні іуди.

Талапатися маси звикли в ґрасі
для лжекомуністичної споруди.



–––––––

©Анатолій Загравенко.


Рецензии