мамо, скажи менi

мамо, скажи менi, чому я такий урод?
чому я ненавиджу все те, що намагаюсь зробити?
я знову наткнувся на купу жахливих пригод
і знову мені важко с хламіттям цим жити.
 
в моїй душі тільки сірість і порожнеча,
а також вульгарність і "улюблений" бруд.
я згадав як легко мені жилося коли я був зовсім малеча,
а зараз — я дуже від всього схуд..
 
і повір мені, мамо, я так втомився нестерпно,
і здається, що це мій кінець..
що я помру приблизно влітку, у серпні,
бувши схожим на непотрібний і зламаний олівець.
 
благаю, врятуй, дай відчути той смак!
твоєї любові, без дорікань.
твоїх очей, твого дихання в такт.
бо я так втомився серед багато чужих існувань..


Рецензии