Я знаю...

Я знаю, що серце не камінь,
І неба не проймиш руками,
Що сплячий прокинеться станом,
Я знаю, що Сонце — питання.
Я знаю, як падає долар,
Дніпро, як тече вдосталь довго,
Що піцу замовити можна,
Що серце жадає на скронях.
Я знаю, не виходить астму,
Я знаю, зірки що прекрасні,
Прислівники ходять без пари,
Камінчики плоскі в Лимані.
І те, що ніхто не безсмертний,
Листів що немає в конверті,
Що, знов пригубивши вустами,
Всеціло втрачаємо пам'ять.

28.06.17.


Рецензии