Моя родина

Якщо мене знайде  тяжка година
І лихо переступить через мій поріг,
Своє плече підставить вмить моя родина -
Мій берег вірний, мій надійний оберіг.

Коли від щастя величезного, рясного
В шаленому екстазі раптом захлебнусь,
Я не шукатиму ніде нікого і нічого -
З родиною своєю щастям поділюсь.

Життя для мене - найдорожче і єдине.
Я дорожу ним у ві сні і наяву.
Та варте воно лиш тоді, як є в ньому родина.
Лиш ради неї в цьому світі я живу.


Рецензии