Янгол

Прокидаюсь... він - дихає!Свято!
Кожен подих - то Господа дар!
Зрідка циклюсь на бідах і втратах,
і амбіціях хвацьких нездар...
Ненадовго, бо свято - щомиті!
Усміхнеться і щастя - за край...
попри всі негаразди у світі,
я у власність отримала Рай!..
ну, звичайно, не весь, але частку,-
те не кожен отримує все ж!
Длань Господня щедротна на ласку,
Божа милість не відає меж...
Мо і ліпше, що жию без мужа,-
Світлий Янгол натомість в домУ
щиро темну вибілює душу,-
безсумнівно, то в радість йому.
Прокидаюсь... він - дихає! Чудо!
Під щокою біленьке крило...
Я не відаю,- довго те буде?
Та радітиму завше - було!


Рецензии