Анастасии Авхимович, экспромт

Аўхімовіч Анастасіі
(экспромт)
Жаночыя вочы, ¬--
бяздонны калодзеж,
Заглянеш, -- і вечнасцю студзіцца кроў.
Каханне, -- падамане!
                Да краю прыходзіш,
Калі ў твае вочы
Глядзіцца Любоў!
Агонь. Агонь і я…
І вочы Твае ў ночы, --
Агонія!
Апяклі сэрца.


Рецензии