бабусю

Доброго ранку, бабусю,
Мабуть, уже світанок.
Чи не самотньо тобі
Один на один кожен ранок?
Знаєш, я стала старша,
Хрестик носю на грудях
Та тільки це таємниця.
Я атеїст при людях.
Знаєш, тобі сказати
Я можу все, без фальші.
Люди трапляються різні
Та залишаються кращі.
Я у те свято вірю,
Я за це навіть молюся.
Спасибі, що ти в мене є,
Що ти бережещ, бабуся.


Рецензии