Бердичев - Париж

         Бердичів — Париж

— Ти ніколи, Абрамцю, жилет не носив.
    Виглядає він навдивовижу.
    Ти недавно його прикупив? Чи пошив?
— Це прислали мені із Парижу.

— О! А де ж цей Париж? Довго треба скакать
    Від Бердичева? Може годину?
— Ні! Це дуже далеко, як хочеш ти знать.
    Не одну треба витратить днину.

    Від Бердичева тиждень ти будеш скакать,
    Якщо гнатимеш коней щосили.
— Так?! Тоді, мій Абрамцю, повинен сказать:
    Глухомань, а відмінно ж пошили!


Рецензии
Дак ото же ж!

Владимир Потаповский   02.07.2017 19:27     Заявить о нарушении
Очень благодарен за отклик!
С уважением и наилучшими пожеланиями,
Владислав.

Владислав Красса   02.07.2017 23:01   Заявить о нарушении