Порожнеча

Неплачуть очі, серце не ридає,  нема жалю, нема туги, любила тебе та страждала тепер я маю порожнечу. Більш не тріпоче серце нема думок.Чи то любила чи хотіла, чого хотіла сама не знала, але була щасливою з тобой. Більш не літаю в хмарах, скорбота як помер. Чого любила ,а не знала що буде холодно тепер.


Рецензии