Хвилина

Дай мені одну хвилину
Щоб почути як шумить
Серце твоє в цю годину.
Дай мені одну лиш мить.

В мене лиш одне прохання.
Моя кара - я один.
Тільки дай мені востаннє,
Одну, з тисячи хвилин.

Дай мені одне лиш слово
І почуєш каяття.
Дай мені одну хвилину,
Я віддам тобі життя.

Як без матері дитина,
На очах твоїх погас.
Вже закінчилась хвилина,
І мені іти вже час.


Рецензии