Розмышляе про Карму дурныщэ

Прамо смішныj аж дідко

Почему я жіву среді этіх домов?
Ну, вот 8 і 8 і 4.
Я зложыв гэты цыфры і вышло, шо Бог
Гэто, мусыть, Луна но і Дырка.

В самом деле, чого j я імею восьмёрк?
І 4. Ту саму, шо гындэ.
Пэршы чысла твого дня рожденія, мо,
Гэ і е твоя Карма, дружыщэ.

Гот узеты 14. Шо гэто? Гозьдь?
І в ёго бЕ якася сокірка?
От тобі всё смішно. А кумекаj оно:
Я жыву в дівітНастыj чо ізбы?

Удівітельно всё. Шо ж  такэ е Прырода.
От пак замысел с3jного Штыра!
Зарэ 8 часов? Чы оно пол-чытвёрк?
Да, ны сплю і чышу ж оно спыну.

А там шо в тэбэ о? Пуп якыjся мыз робр.
Да jішо j і вылызная шышка!
Да розбылы j яё. Ну, команда вошов,
Шо я сам чы і, ох, породыв жэ.

Но возьмы вот шэ шо. Стань прыд БогОМ ліцОМ.
І скажы: хто ж такыj я на світы?
І покажэ Господь: ты і е Тоj шэ Кот...
Ктурыj хмурыть оно всех дебільных.

Ув кіні я счас бачыв, ек мірають мёртв...
3 аж дні ны дають ля jму jісты.
Бо прыдумалы вжо ж, шо всэ ж хтося j з душо.
І ны хочэ ны в екые шызы.

А мынэ ожывлелы халерны дэ хто?
Го! Ты шо! Кузнецова зловылы ж.
І куда ж пак ёго. Да,  канечно, в род-дом.
Ну, которыj в jіх самыj жовтішыj.

Мніга в світы шэ псов, шо жывуть од Котов.
Ты но jім поводы коло рыльца.
Бо ж ны бачыть здракач, шо він Бык, що він кат.
Но в Яновы... культуры міністыр!

А колы ж-то чортыско родывсь пак...
Гленув я і зомлів гаж.
Да, а ек жэ, чытвёртого вбіjца.
Блапрыятнэе самэ чысло! Гроб, ямыщэ.

А ты кажыш ля мні, ныц ва чыхСлах.
Я трахтат напысав про jіх ДіjНогСць!
На баяны сыграю в ныділю.
А крызь пліт жэ ны пЕнь ны j улізэ вж.

Про такых наглецов я колысь склав стішок:
Эj, Рызько! Ты 7ёрка чы просто но Лідка?
А то я зарэ вскочу норыці в панчошк!
Ох, і влад уж од буков осцысься!

ДжараНіла бо та ажны дівка.
Гэтак Марсык jіjі шось хотів всё.
А шэ, ясные дело, Зымле...
От і вымахаj хваjныjі цыцы.

Ну, да гэ ужэ гыншая тімка:
Буква ш тожэ чогося да  сымбол.
Чы болта чы граблів, гоj!..
Натэ ж швыг вам – от всякых ячміняв.
Да улад вжэ ж жывімо. 


Рецензии
Отож Талантище!!! Нобелевку Вам!!

Олеся Палермо   14.07.2017 22:37     Заявить о нарушении
Так, моё доцё. Всэ в нас ны тэ,
Шо дэся в Одэсцы чы й ву й кыевЛенк.

Васыль Брыль-Кобзар   19.07.2017 12:24   Заявить о нарушении