Батьк вщина

Я зростала і родилась в Україна,
доброго шукала я життя,   
було тяжко в ненькі грітись,
за кордон я подалась.
Зосталися дома діти і родина і рідня,
серце болить,серце тужить, бо чужа тут є земля.
Бо не можна було жити далі, на рідній і любій стороні,
все достатку нестачало, все жилось, як у багні.

Люди добрі та проснітся, та відкрийте очі і вуста,
разом всі ви встрепенітся, бо єдина ця земля.
Збережіть ви неньку Україна, бо найкращої нема.
Та невже не можна в Україна жити, чи нема полів, робочих рук,
Боже я благаю , я молю у світі ти Вкраїну збережи!


Рецензии