Шахтарське моe мiсто Мирноград

Кохання до тебе…
Все не випадкове…
Бо все в тобі місто…
До болі знайоме…
Ти наче веселка…
Яскраве намисто…
Як перша любов…
Ти для нас наше місто…

Приспів:
Шахтарське моє місто Мирноград…
Тебе люблю всім серцем, моє місто…
Заворожило наче зорепад…
Ти казка що прийшла немов з дитинства…

Любов ця на завжди…
К тобі наше місто…
Цю пісню співаємо ми урочисто…
В тобі стільки світла…
Наснаги й любові…
Тебе наше місто…
Не зрадим ніколи…

У кожного в серці…
Ти наче Надія…
Для нас свою душу…
Ти місто відкрило…
Ти пісня матусі…
Неначе з дитинства…
Чарівне мов казка…
Для нас наше місто


Рецензии