Роздiловi знаки

Розділяють кілометри,
Віра, мова.
...У листі значки маленькі -
Розділові.

Перетне світи безкраї
Голосочок.
Ти -- вона. Тире єднає,
Як місточок.

Що здавалось дивом вчора-
Стало звичним.
"Ти нещастя! Смуга чорна!"
(Знак окличний)

Підла зрада - ніж у серце.
Випадково?
На друзки довіра б'ється.
Ставиш кому?!

Вироста стіна між вами.
Це кохання?
Як фор-пост надій останніх,
Знак питання.

Ви давно чужими стали.
Сота сварка.
Вітер з моря. Розставання.
Годі! Крапка.


Рецензии