Пташенятко

Навесні в гніздечку
Ластівка знесла яєчко
Згодом із яйця
Вилупилось пташеня.

Ціле літо тато з мамой
Пташенято годували
Берегли його від кішки
Та й літати вчили трішки.

Ось і літо проминуло
Наступили холода
І пташкам у теплий край,
Відлітати вже пора

Розправив крила тато з мамой
Порхнули в вись.
І пташенято теж взлетіло,
В слід за батьками ,подивись!


Рецензии