Чун савнине на чувашском языке

Чун савнищем тухар-и пахчана
Чунама ущса ай калащар-и
Юлатулла аша туйамна
Чунама сана ущса парам -и ?
 
Эп пелетеп чун савнищем ман
Черерен мана эс юрататан
Емерех эп пулап пулап сан
Санан машару пулма сана эп шантаратап.

Припев(хушса юрламалли)
Пирен чересем тапащ перле
Пирен аласем тытащще пер перне
Пурнащ щулесем инще инще
Иртересче иккен телейое емере.

Юратсасан пуранма аван
Тусамсем щакна сире калатпар
Пер  перне чунтан савса ялан
Телейпе пер емер пуранатпар.

Припев(хушса юрламалли)

Слова и музыка Марины Шорниковой


Рецензии