Я тобi кидалась на груди

Я тобі кидалась на груди -
Все тому що я - звір без хреста  .

Що кохали ми - їх не буде
На життя,
На життя,
На життя ,

Я накину пальто наразі
Й побіжу розсікаючи ніч.
Я для тебе ніхто тим часом -
Ти - для мене весь світ згори  .

25.06.17.


Рецензии